Tippie van de week #3: Geniet van kleine dingen

Eerder schreef ik al een blog over hoe ik geniet van kleine dingen. Ik wil jullie daarom deze week als ‘tippie van de week‘ de tip nog een keer meegeven: geniet van al het moois om je heen, hoe klein het ook is.

Bizarre tijd

We leven op dit moment echt in een bizarre tijd. We werken (wanner mogelijk) vanuit huis, doen afstand van onze vrienden en dierbaren en zitten voor een groot deel van de dag vast aan een scherm. Het is niet gek als je daar een beetje down van wordt. Het gaat namelijk helemaal in tegen hoe we ons normaal gedragen. Ik kijk ontzettend uit naar een dikke knuffel van mijn moeder, mijn broer of een van mijn vriendinnen. En ik mis ze ontzettend!

Maar het is op dit moment even niet anders. We moeten hier samen voor strijden. En dat moeten we samen doen!

Maar vergeet door deze situatie niet om af en toe ook even te genieten van de dingen om je heen, van het moois dat je meemaakt of de dingen die je ook in deze tijd een glimlach bezorgen. Probeer niet alleen te kijken naar alle narigheid die je hoort in het nieuws, maar focus je af en toe ook even op datgene wat jouw wereld mooi maakt.

Amen.

Geplaatst in Blog, Tippie van de week en getagd met , , .