Tippie van de week #4

Ik geef het toe: ik ben niet altijd de handigste persoon op aarde. Ik struikel geregeld over uitstekende stenen, stoepranden of omdat ik niet oplet op de trap. En weet je hoe het komt? Ik zit te veel met mijn snufferd in mijn telefoon gezogen.

Een paar weken terug liep ik naar het station met in mijn ene hand een beker met thee, in mijn andere mijn telefoon en vond ik het nodig om mijn telefoon even te checken. Gevolg, ik struikel over de stoeprand en val in slowmotion voorover. Gelukkig was het vroeg en donker, en heeft niemand het gezien. Maar zo struikelde ik een tijdje terug ook 4 keer achter elkaar op de trap omdat ik mijn telefoon checkte en bots ik regelmatig bijna tegen iemand op die ook met zijn snufferd in z’n telefoon zit. Super handig.

Maar zeker nu tijdens de coronacrisis is het nog belangrijker om op te letten waar je loopt! Voor je het weet ben binnen een straal van 1,5 meter. En dat is niet de bedoeling!

Geplaatst in Blog, Tippie van de week.