Over

Volg Lekker niet Perfect:

Instagram: @lekkernietperfect

Facebook: Lekker niet Perfect

Pinterest: Lekkernietperfect

Of mail naar: mirjam@lekkernietperfect.nl

Lekker niet Perfect

Mijn naam is Mirjam Aarts. Ik ben een enthousiaste, ambitieuze en vrolijke duizendpoot. Nieuwe dingen proberen en mezelf ontwikkelen is iets wat ik leuk vind om te doen. En met deze blog wil ik alles met je delen. Van persoonlijke ontwikkeling tot tips voor leuke uitjes en van gezondheid tot DIY projecten.

Het idee voor deze blog is ontstaan door het gevoel dat tegenwoordig alles perfect moet zijn. We worden overal geconfronteerd met perfectie. Maar is alles wel echt zo perfect als het lijkt? In mijn leven zeker niet! En dat is oké. En dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor jou! We doen allemaal ons best om een zo leuk mogelijk leven te leiden. Met mijn verhalen en tips hoop ik jou te kunnen inspireren het beste uit jezelf te halen en tevreden te zijn met een lekker niet (te) perfect leven.

Ik hoop je te motiveren om te gaan voor je dromen en om doelen te stellen om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Mirjam Aarts

Auteur

In april 2022 verscheen mijn debuut Lekker niet Perfect bij Van Driel Publishing. En ondanks dat dit verhaal fictief is, heeft het veel overlap met deze blog en met mijn eigen leven. Ben je benieuwd naar dit verhaal? Hier kun je er alles over lezen. Neem ook eens een kijkje op mijn auteurswebsite.