Over

Mijn naam is Mirjam Aarts. Vroeger wilde ik niets liever dan schrijfster worden. Mijn liefde voor schrijven verloor ik, maar een paar jaar geleden vond ik het terug. Ik begon een blog om weer meer met schrijven bezig te zijn.

Het idee voor Lekker niet Perfect is ontstaan door het gevoel dat tegenwoordig alles perfect moet zijn. We worden overal geconfronteerd met perfectie. Maar is alles wel echt zo perfect als het lijkt? In mijn leven zeker niet! En dat is oké. En dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor jou! Met Lekker niet Perfect hoop ik jou te kunnen inspireren om tevreden te zijn met een lekker niet (te) perfect leven. Maar ook hoop ik je te motiveren om te gaan voor je dromen en doelen te stellen om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Sinds kort mag ik mezelf ook echt auteur noemen. In april 2022 verschijnt namelijk mijn debuut van Van Driel Publishing. Deze feelgood roman met de titel Lekker niet perfect maakt dat mijn boekendroom uitkomt. Je kunt mijn debuut hier pre-orderen!