Picture perfect?

Dit is een van mijn favoriete foto’s van mijn vakantie naar het mooie Thailand. Geweldig uitzicht, zon, zee, strand en m’n haar heerlijk in vakantiemodus. Toch voelde ik me niet heel top tijdens dit moment. Reden: het mooie eiland Koh Phi Phi.

Tussenstop

Laten we even teruggaan naar de dag voor dit fotomoment. We wilden naar Koh Lanta, en om daar te komen moesten we eerst naar Koh Phi Phi. We wilden dit eiland eigenlijk overslaan, want het staat bekend om de feestjes en daar hadden we niet perse behoefte aan (dachten we toen nog). We konden niet in een keer vanaf Koh Phi Phi door naar Koh Lanta, dus we werden gedwongen een nachtje te blijven op dit partyeiland.

Buckets en springtouwen

Nou zijn wij de beroertste niet en besloten we toch wat te gaan drinken in het centrum (wat trouwens een half uur lopen was over smalle niet echt profi weggetjes). Wat bleek? Alle buckets 1 plus 1 gratis (voor de niet kenners: een bucket is een emmer gevuld met drank). We waren met z’n tweetjes, dus voor iedereen 1 bucket! Wat een goed idee (of niet..). Nadat we de buckets leeg hadden (en natuurlijk totaal niet meer nuchter) liepen we naar het strand. Daar waren ze aan het springtouwen. Het was toch wel erg gezellig, dus we bestelde nog een bucket en sprongen mee waardoor we ook nog shotjes wonnen! Wat een feest! Ik wilde nog even met m’n voeten in de zee, waarop mijn vriend m’n schoenen vol met zand kiepte (want dat leek toen heel grappig). Maar na al dit leuke moesten we (totaal niet nuchter) nog een half uur terug wandelen om vervolgens keihard in slaap te vallen in ons schattig huisje.

Good morning sunshine

Je kan je misschien voorstellen hoe ik mij de volgende ochtend voelde toen ik aanschoof voor het ontbijt. En het is maar goed dan mijn gezicht niet zichtbaar is op deze foto. Ik was stiekem wel blij dat we Koh Phi Phi toch niet hadden overgeslagen. Al was het boottripje naar Koh Lanta met een kater niet bepaald een pretje. Maar ach, het was het waard.

Geplaatst in Lifestyle, Persoonlijk, Reizen en getagd met , , , .