Boekreview: De boekbinder

De boekbinder stond op mijn 50-boeken-in-2021-lijst op aanraden van een collega. Het boek, geschreven door Bridget Collins, bevat fantasie, maar vertelt ook een prachtig liefdesverhaal. Het verhaal neemt je mee naar vroeger. Naar een tijd waarin boeken niet bestonden uit het vertellen van mooie verhalen, maar uit het opslaan van herinneringen. De kaft van het boek ziet er net zo mooi en mysterieus uit als het verhaal zelf. Lees hier mijn boekreview van De boekbinder van Bridget Collins.

De boekbinder van Bridget Collins is een boek van mijn boekenlijst van 50 boeken in 2021! Bekijk de lijst voor meer leesinspiratie!

De boekbinder beschrijft het leven van Emmett Farmer, een boerenzoon die na zijn ziekte in de leer gaat bij een boekbindster. Het boekbinden is een vak apart en kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. De meningen over boekbinders zijn verdeeld en Emmett begrijpt er zelf eerst ook vrij weinig van. Emmett heeft gaten in zijn geheugen, al weet hij dat zelf nog niet. Je wordt meegesleept in een geweldig liefdesverhaal. Tot de laatste bladzijde blijft het boek spannend in intrigerend. Het verhaal is mysterieus, interessant en spannend.

Heb jij een leesdoel voor 2021? Noteer hem in het doelenboek en zorg dat jij je leesdoel haalt!

De auteur beschrijft het verhaal op mysterieuze wijze, waardoor je zelf ook niet goed weet waar het verhaal heen gaat. En net op het moment dat je denkt dat je weet wat komen gaat, neemt het verhaal een twist en slaat de auteur een andere weg in. Geweldig geschreven en een heerlijk boek om te lezen!

Wil je dit boek ook lezen? Bestel het boek hier!

Geplaatst in Boekenkast, Ontspanning.