Boekreview: Het regent zonnestralen

Het regent zonnestralen is geschreven door Fien Vermeulen. We volgen het leven van Fien vanaf het moment dat ze een verschrikkelijke uitslag krijgt: kanker. In het boek neemt Fien je mee in haar gedachten, haar gevoelens en in haar leven. Wat ik van het boek vond? Dat lees je hieronder.

Het regent zonnestralen van Fien Vermeulen is een boek van mijn boekenlijst van 50 boeken in 2021! Bekijk de lijst voor meer leesinspiratie!

Ondanks dat dit boek niet heel dik is (160 pagina’s), komt het verhaal goed binnen. Fien Vermeulen schrijft haar verhaal alsof ze het naast je op de bank aan je verteld. Het verhaal leest prettig en ik heb het boek dan ook in 2 avonden uitgelezen.

Heb jij een leesdoel? Noteer hem in het doelenboek en zorg dat jij je leesdoel haalt!

Het regen zonnestralen is een eerlijk verhaal. Fien vertelt precies hoe ze zich voelt, met alle details en zonder schaamte. Ze deelt haar zoektocht naar een leven met kanker en een leven daarna. En dat is niet zomaar iets. Als je denkt dat je leven voorbij is en je al bijna afscheid hebt genomen van alles om je heen, is het moeilijk om weer een normaal leven te leiden. Ook laat ze zien dat je deze ziekte niet alleen hebt.

Dat de ziekte weg is, betekent niet dat je leven daarna weer vrolijk verder kan gaan waar het gebleven was. Dat maakt Fien met haar boek duidelijk. Het is vallen en opstaan, vechten en proberen positief te blijven.

Een aanrader om te lezen!

Wil jij dit boek ook lezen? Door hem hier te bestellen help je mij ook een beetje! 🙂

Geplaatst in Boekenkast, Ontspanning.