Boekreview: Het strandhuis

Samenvatting – Het strandhuis

In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar, zien ze elkaar niet meer. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp. De vondst van een lichaam. Een stem uit het verleden. Iemand stalkt de vrouwen en ze denken te weten wie het is. Maar dat is niet mogelijk. Dat weten ze zeker…

De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen. Op Sardinië, waar Gemma aan haar nieuwe thriller werkt, komen ze samen om hun gezamenlijke geheim onder ogen te zien.

Benieuwd naar de andere boeken die ik heb gelezen in 2022? Bekijk hier het overzicht!

Boekreview

Het verhaal wisselt tussen vier perspectieven en in het begin is het even lastig om duidelijk te krijgen wie wie is en wat deze vier vrouwen met elkaar te maken hebben. Lang blijf je als lezer in het onzekere, omdat je geen idee hebt wat er in het verleden gebeurt is en hoe het boek zal lopen. De spanning bouwt steeds verder op en dit zorgt ervoor dat je echt wordt meegenomen in het verhaal. Tot het einde was ik benieuwd naar de afloop en ik heb Het strandhuis dan ook in twee dagen uitgelezen.

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐

Wil je dit boek ook lezen? Bekijk het boek hier!

Geplaatst in Boekenkast, Ontspanning.