Boeken 2022

In 2021 had ik voor mezelf een leesdoel gesteld. Het doel van dit leesdoel was om meer te lezen en vaker een boek te pakken dan doelloos door m’n telefoon te scrollen of naar de tv te kijken. Het leesdoel van 50 boeken in 2021 heb ik helaas niet gehaald (en het schrijven van alle reviews heb ik sowieso al snel opgegeven), vooral ook omdat ik druk bezig was met het schrijven van mijn eigen boek: Lekker niet perfect. Maar het leesdoel heeft er wél voor gezorgd dat ik meer ben gaan lezen en daar ben ik heel blij om. Met het lezen van een boek kan ik me goed ontspannen. Even weg uit de bestaande wereld en in een andere (soms fictieve) wereld duiken vind ik heerlijk!

boeken 2022

Voor het jaar 2022 heb ik geen leesdoel gesteld voor mezelf. Zeker omdat het schrijven van mijn debuut smaakt naar meer en ik ook in 2022 hopelijk weer veel ga schrijven. Maar in deze blog zal ik de boeken die ik in 2022 lees met je delen én zal ik dit keer proberen om wél alle reviews te schrijven!

Heb jij nog een boek dat niet mag ontbreken in het overzicht van boeken 2022? Laat het dan weten in de reacties of op Instagram of Facebook (@lekkernietperfect).

? = aan het lezen
? = aan het luisteren
✅ = boek gelezen/geluisterd

  1. Het strandhuis – Suzanne Vermeer
  2. De theewinkel vol geluk – Manuela Inusa
  3. Winterwereld – Linda van Rijn ✅
  4. Live voor de liefde – Annemieke Heller ✅
  5. Verliefd op live tv – Annemieke Heller ✅
  6. Liefde in herhaling – Annemieke Heller ✅
  7. De zeven zussen – Lucina Riley
  8. Zwaluwdans – Jet Nijland ?
  9. Storm – Lucinda Riley ?
  10. Orakel – Thomas Olde Heuvelt ?

Geplaatst in Boekenkast, Ontspanning, Ontwikkeling.