Boekreview: De theewinkel vol geluk

Ik leende De theewinkel vol geluk, geschreven door Manuela Inusa, van een vriendin. Dit is het eerste deel van de Valerie Lane serie. Een straat vol met leuke winkeltjes, waarvan je zou willen dat je er even doorheen kon wandelen. Hieronder lees je de samenvatting en mijn boekreview van De theewinkel vol geluk.

Samenvatting – De theewinkel vol geluk

Laurie is de trotse eigenaar van een gezellige theewinkel waar -smaken van over de hele wereld worden verkocht; van Chinese ginseng tot Indiase darjeeling. Van heinde en verre komen -mensen naar haar winkel om zich te laten verrassen door de heerlijke theesoorten. Maar zo succesvol als Lauries zaak is, zo onsuccesvol is ze in de liefde. Gelukkig laten haar vier beste vriendinnen dat niet zomaar op zich zitten!

boek de theewinkel vol geluk

Benieuwd naar de andere boeken die ik heb gelezen in 2022? Bekijk hier het overzicht!

Boekreview

Het boek De theewinkel vol geluk is een heerlijke feelgood waar je doorheen vliegt. En dankzij het verhaal kreeg ik onwijs veel zin om verschillende theetjes uit te proberen. De schrijfstijl is prettig en het verhaal is lekker alledaags. Ik miste af en toe een beetje diepgang, maar daardoor was het wel een ‘licht’ boek om te lezen. Niet nadenken, verstand op nul en wegdromen naar Valerie Lane. Laurie en haar vriendinnen hebben allemaal hun dingetjes. Het verhaal maakt je nieuwsgierig naar hoe de vriendinnen van Laurie zijn en hoe zij hun winkel runnen. Ik kijk uit naar de volgende boeken van de Valerie Lane serie!

Beoordeling: ⭐⭐⭐

Ook benieuwd naar de Valerie Lane serie? Bekijk de boeken hier!

Geplaatst in Boekenkast, Ontspanning.