Boekreview: Tegen beter weten in

Het boek Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy is een heerlijke feelgood. Ik heb het boek op mijn 50 boeken in 2021 lijst gezet om een beetje in de feelgood-sfeer te komen. Nu ik zelf een feelgoodroman aan het schrijven ben, is het fijn om eens goed naar de opbouw van een soortgelijk verhaal te kijken. Daar leer ik enorm veel van. Maar daarnaast is Tegen beter weten in een heerlijk boek om te lezen. Of nouja, in mijn geval om te luisteren. Ik luisterde dit luisterboek tijdens het wandelen, opruimen, koken en noem maar op. Heerlijk! Lees hier mijn boekreview van het boek Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy.

Het boek Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy staat op mijn 50 boeken in 2021 lijst. Wil je meer boekeninspiratie? Neem dan eens een kijkje op deze lijst en lees andere boekreviews.

tegen beter weten in

Heerlijk verhaal

Het boek Tegen beter weten in gaat over Lois. Ze vertrekt naar Canada om voor haar werk haar jeugdidool te interviewen. De gegevens van het interview zal ze daarna uitwerken tot een biografie. Ze vindt het spannend en weet niet wat ze ervan moet verwachten. Eenmaal in Canada blijkt het moeilijk om informatie los te krijgen. Maar dan slaat het verhaal helemaal om en neemt het verhaal je mee in de geschiedenis van Lois en haar jeugdidool. Wat is er met Lois gebeurd dat ze niet graag in Amsterdam bleef? Waarom heeft ze moeite met zichzelf bloot geven aan anderen? Ondertussen raakt ze goed bevriend met de eigenaresse van het hotel waar ze in verblijft, Jill. Jill wil het hotel graag overnemen, maar krijgt geen lening van de bank. Terwijl Lois stoeit met de informatie over haar jeugdidool, bloeit er veel moois op in het dorp.

Aanrader?

Ik raad dit boek zeker aan! Het is een heerlijk boek dat je meeneemt in de natuur van Canada en de liefde. Zoals Charlotte de Monchy schrijft, voelt het net alsof je zelf in het dorp rondloopt. Het verhaal heeft me af en toe kippenvel bezorgt. Ik liep geregeld met een glimlach op mijn gezicht tijdens het luisteren. Heel fijn geschreven en een heerlijk verhaal. Tegen beter weten in is een echte aanrader als je houdt van feelgood-verhalen.

Wil je Tegen beter weten in ook lezen? Bestel hem via deze link! Dan help je mij ook een beetje 🙂

Geplaatst in Boekenkast, Ontspanning.