Boekreview: Woman

Wauw, wauw, wauw. Het boek Woman van Lucy Woesthoff is een boek dat elke vrouw zou moeten lezen! Het boek kwam op mijn 50 boeken in 2021 boekenlijst doordat ik werd getipt door verschillende vrouwen. Ik was dan ook heel blij toen ik het boek ein-de-lijk kon gaan lezen. Enorm nieuwsgierig! Lees hier mijn boekreview van Woman, geschreven door Lucy Woesthoff.

Wil je meer leesinspiratie? Bekijk hier de lijst met 50 boeken in 2021!

boekreview woman

Vrouwenpower

In Woman schrijft Lucy Woesthoff over haar gedachtes rondom liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood. Ze is volkomen eerlijk over wat ze denkt en hoe ze zich voelt. Ze schrijft over haar oma, die een bron van inspiratie was voor haar, en over haar dochtertje die ze ziet als een geschenk. Maar wie ook veel in haar boek voorkomt is de overleden vrouw van haar man. Het is zo bijzonder om te lezen hoe Lucy haar band met deze vrouw beschrijft.

Wat vooral blijft hangen na het lezen van Women is de kracht die Lucy Woesthoff uitstraalt met haar verhaal en de manier waarop ze haar verhaal vertelt. En de boodschap die ze wil brengen: je bent als vrouw sterker dan je denkt, je mag er zijn! Maar ook: stop met andere vrouwen zien als concurrentie en sla de armen ineen. Bundel je krachten. Vrouwenpower! Geen doel is onbereikbaar.

Net als ik, schrijft Lucy ook over het niet perfecte leven. Dat we allemaal moeten stoppen met streven naar perfectie. Vroeg of laat kom je erachter dat je je hele leven op zoek ben geweest naar iets wat zo dichtbij was. Je had het alleen maar hoeven omarmen!

Wil jij ook je doelen behalen? Maak gebruik van het doelenboek!

Aanrader?

Honderd procent: JA! Dit boek geeft je energie en kracht. Het geeft je nieuwe inzichten en laat je nadenken over jezelf en de mensen om je heen. Waar krijg jij energie van? Wat bezorgt jou een glimlach op je gezicht? Deze dingen moet je liefhebben en omarmen.

Woman staat boordevol inspiratie en mooie quotes. En na het lezen van dit boek zou je het liefst Lucy Woesthoff willen ontmoeten om een goed gesprek met haar te voeren. Ik ben fan!

Geplaatst in Boekenkast, Ontwikkeling.