Busy FEBRUARI

Dit jaar heeft februari een dagje extra! En laat dat nou net een zaterdag zijn. Wat een feest! Ondanks dat de maand een dagje langer duurde voelde hij toch te kort. Mijn maand was ontzettend druk en ik had eigenlijk nog zoveel meer willen doen. Benieuwd naar waar ik zo druk mee was? Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van februari.

Numbers

In februari schreef ik 7 blogs (inclusief deze), werd lekkernietperfect.nl 466 keer bekeken en steeg het aantal volgers op Instagram van 200 naar 301! Deze maand heb ik 6 keer hardgelopen, wat eigenlijk 18 trainingen hadden moeten zijn. Ik had deze maand een beetje moeite met sporten helaas. Maar ach, ik liep in totaal 45,4 kilometers en ik liet mijn gezicht 0 (!!!) keer zien in de sportschool. Hopelijk wordt maart een betere sportmaand (aangezien die halve marathon steeds dichterbij komt…). Ook heb ik welgeteld 5 centimeter van mijn sjaal gebreid (hopelijk is hij af voor de winter van 2025). Ik speelde weer 0 minuten op mijn gitaar (dat gaat lekker), maar deze maand las ik wel 1 heel boek: Kamer (ontzettend mooi boek trouwens).

Highlights

Deze maand begon met mijn langste hardloopafstand ooit: 16,1 kilometers tijdens de midwintermarathon in Apeldoorn! Het trainen ging niet heel soepel en daarom had ik ook niet veel verwachtingen van deze loop. De langste afstand die ik hiervoor had gelopen was 11,5 kilometers. Ik hoopte de 16,1 kilometers te rennen binnen anderhalf uur en dat is gelukt! Ik liep hem in 1 uur, 28 minuten en 39 seconden, hiephoi! Met deze run behaalde ik mijn tweede medaille van 2020.

Verder begon ik deze maand met mijn stage bij E-Learning Training. En wauw, wat heb ik het daar naar mijn zin! Ik heb al zoveel geleerd en zoveel toffe dingen mogen doen. Elke keer ga ik er met veel plezier naar toe, en kom ik ook met heel veel energie thuis. Elke dag merk ik dat ik zoveel nieuwe dingen leer en dat vind ik ontzettend leuk. De collega’s zijn ontzettend lief en behulpzaam, maar daarnaast kan ik ook veel van ze leren.

Ik hoorde deze maand dat ik mijn laatste tentamen van de master educational sciences heb gehaald, en dik ook: een 8,4 (stress voor niks). Ik ben super blij dat alle tentamens nu voorbij zijn en ik me volledig kan focussen op mijn stage. Mijn masterdiploma komt steeds dichterbij!

Bring it on

Morgen begint alweer de derde maand van 2020. De tijd vliegt echt voorbij. In maart ga ik verder met mijn stage bij E-Learning Training en hoop ik nog veel meer te leren. Verder ga ik van deze maand (hopelijk) een goede sportmaand maken en hard trainen voor de halve marathon. Tot slot staan er in maart heel veel leuke dingen gepland, zoals de verjaardagen, fijne avondjes met lieve mensen en naar de voorstelling van Theo Maassen in Carré! Zin in! Verder hoop ik ieeeeeeets meer tijd vrij te maken voor mezelf.

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met , , , , .