Crazy MAART

Wie had in januari ooit gedacht dat we er op dit moment zo bij zouden zitten? Maart 2020 is een maand om nooit te vergeten. Een maand waarin zoveel is gebeurd, terwijl je misschien voor je gevoel heel weinig hebt gedaan. Het was een gekke maand. Een maand die nog redelijk normaal begon, en halverwege een bizarre wending kreeg. Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van maart.

Numbers

In maart schreef ik 10 blogs (inclusief deze), werd lekkernietperfect.nl 394 keer bekeken en ging het aantal volgers op Instagram van 301 naar 395! (op naar de 400). Ik had bedacht dat maart een sportmaand zou worden. Dat is net helemaal gelukt zoals ik had gehoopt. Toen ik op 12 maart hoorde dat de halve marathon in Utrecht, waar ik voor aan het trainen was, werd afgelast, vond ik het moeilijk mezelf te motiveren. Daarnaast sloot ook de sportschool, dus kon ik daar ook niet meer terecht. Maar in totaal heb ik deze maand toch 7 keer hardgelopen, met een totale afstand van 52,3 km. Maar daarnaast ben ik deze maand ook weer op mijn wielrenfiets gestapt en maakte ik 3 lekkere ritjes van in totaal 83,2 km. Tot slot ging ik welgeteld 1 keer naar de sportschool en heb ik flink wat gewandeld. Naast het sporten heb ik ook 1 boek gelezen (maar dat was niet echt een topper) en ben ik inmiddels bezig een een volgend boek. Laten we het maar niet meer hebben over mijn gitaar en het breien van een sjaal (wie weet volgend jaar weer…).

Highlights

Heel veel van de dingen die highlights hadden moeten worden, werden deze maand afgezegd. Zo zou ik naar een voorstelling gaan van Theo Maassen en een avondje uit hebben met lieve vrienden. Hopelijk kan dit in de toekomst weer doorgaan. Ik ben al lang blij dat de mensen om mij heen gezond zijn.

Gelukkig begon ik deze maand wel met een feestje, want mijn vriendinnetje Marijke was jarig, hiephoi! Dat was heel gezellig. Verder ben ik afgelopen maand bezig geweest met online lesgeven, wat voor kleuters best wel lastig is. Maar ik vind het heel mooi om te zien hoe creatief al mijn collega’s zijn en wat voor mooie dingen er worden gemaakt. Mijn stage loopt ook nog steeds door, wat ik heel leuk vind! Jammer genoeg werk ik wel vanuit huis en kan ik mijn lieve collega’s niet in real life zien.

Afgelopen maand heb ik veel dingen op mijn to do lijst gezet, waaronder het opknappen van het balkon. En yehessss die wordt heel mooi! Verven, schuren, nieuwe bloemetjes. Ik zal jullie een foto sturen als het klaar is (ZO TROTS).

Ik ben mij deze maand ook gaan realiseren hoe hard het leven en de wereld kan zijn. En ook hoe belangrijk mijn vrienden en familie voor mij zijn en hoe belangrijk het is dat we met z’n allen samenwerken. Ik word heel verdrietig van alle negativiteit, maar heel blij van alle mooi initiatieven die ontstaan. Wees allemaal lief voor elkaar en straal een beetje positiviteit uit! Dat doet een ander ook goed.

Bring it on

Ook april wordt een gekke maand. Vandaag hoorde we dat de maatregelen worden verlengd tot (minimaal) 28 april. De komende maand zal ik dus weer voornamelijk doorbrengen in huis. Maar gelukkig heb ik genoeg te doen! Ik maak dus online lessen, ben aan het werk voor mijn stage, schrijf mijn stageopdracht en daarnaast heb ik nog genoeg te doen in huis. Zoals het afmaken van het balkon, opruimen en schoonmaken. Komende maand ga ik ook vooral dingen doen die me blij maken, zoals veel bellen met vrienden en familie, creatief bezig zijn, hardlopen, fietsen en schrijven!

Wat gaan jullie komende maand allemaal doen? Ik wil het graag horen! Heb je nog niet bedacht wat je allemaal kan doen? Lees dan mijn blog met tips!

Ik wens voor jullie allemaal al het geluk van de wereld, heel veel gezondheid, liefde en positiviteit!

Tot snel. X.

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met , .