Mijn MEI

Mei was best een drukke maand! Met voor een deel thuiswerken en voor een deel weer aan het werk in mijn kleuterklas. Deze maand zag ik wat vaker vrienden en familie (op afstand). Ik begon met mijn nieuwe baan en ik heb mijn stage afgerond! Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van mei.

Numbers

In mei schreef ik 6 keer een blog (inclusief deze). Net zoveel als vorige maand. Mijn doel om in mei meer te schrijven is dus niet helemaal gelukt. De reden? Ik was vooral druk met heel veel andere dingen, zoals het afronden van mijn stageopdracht. In mei is mijn blog 323 keer bekeken. Dat is een kleine toename vergeleken met de maand april (jeuj!). Het aantal volgens op Instagram steeg van 439 naar 491! Deze groei kwam voornamelijk door de tips die ik kreeg door mee te doen aan de 10 daagse Insta challenge.

Qua sporten ging deze maand ook best lekker! In totaal 5 keer gefietst met een totale afstand van 241 km en 7 keer hardgelopen met een totale afstand van 32 kilometer. Ik zit nu vooral lekker in de fietsmodus. Kijken of ik volgende maand over de 241 km kom! Ik heb niet zoveel tijd vrij gemaakt om te lezen. Ook dit kwam omdat ik vooral druk bezig was met andere dingen. Daarover hieronder meer.

Highlights

In het lekkernietperfecte maandoverzicht van april gaf ik al aan dat mijn stage was afgelopen en dat de stage per 1 mei is omgezet naar een baan. Dat is dan natuurlijk ook een van mijn hoogtepunten van deze maand. Ik ben dus begonnen met mijn werk bij E-Learning Training. En dat vind ik echt supertof! Er is niet veel veranderd ten opzichte van het werk dat ik deed tijdens mijn stage, maar toch voelt het anders.

Een ander hoogtepunt, wat eigenlijk een beetje samenvalt met de vorige, is dat ik in mei ook heb besloten om mijn baan als juf op te zeggen. Je baan opzeggen is best wel een stap en ik vond het dan ook best lastig. Maar toen ik voor mezelf eenmaal de knoop had doorgehakt, was ik opzettend opgelucht. Het voelt voor mij nu als het juiste moment om stappen te maken en het juf zijn even los te laten. Ik wil me even meer gaan richten op de onderwijskunde en rondkijken in een ander werkveld. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gemaakt!

Wat in mei ook bijzonder was, is dat ik de kinderen uit mijn klas na lange tijd weer heb gezien. Het was heel erg wennen om weer te gaan werken op school (en ook erg wennen om weer zo vroeg op te staan), maar de kinderen deden het super goed en het was heel gezellig om weer even met elkaar bij te kunnen kletsen!

Deze maand was ik ook heel druk bezig met het afronden van mijn stage. In april was mijn laatste stagedag, maar de opdracht die bij mijn stage hoort moest nog wel worden afgemaakt en ingeleverd. Het was nog even wat werk, maar het is me gelukt en ik heb mijn stage afgerond met een 8! SUPER BLIJ! Nog heeeeeeel even en m’n master diploma is binnen! (YES)

Bring it on

In juni heb ik nog niet zoveel gepland staan. Behalve dan natuurlijk het afronden van mijn master. Verder wil ik minimaal 300km fietsen op mijn wielrenfiets en meer boeken lezen. Ik ben nog steeds bezig in De edele kunst van not giving a F*CK en ik ben ook begonnen in het boek Tirza. De reviews volgen snel. Ik ben ook van plan om een boekenclubje op te richten, als daar animo voor is natuurlijk. Dus lijkt het je leuk, laat het mij even weten via Instagram!

X.

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met , .