Wie leest dit nou?

Jij dus blijkbaar. En dat vind ik super leuk! Ik begon deze blog omdat ik het leuk vind om te schrijven, maar eigenlijk nooit echt een doel had gevonden om te schrijven. Lang dacht ik ook dat als ik wat zou schrijven, dat gelijk een boek moest zijn en dan ook meteen maar een bestseller. Ik had het gevoel dat het gelijk allemaal PERFECT moest zijn. Maar toen bedacht ik dat dat zijn doel voorbijschiet. Want als ik schrijven leuk vind, dan moet ik schrijven om het schrijven. En niet perse omdat ik iets perfects neer wil zetten.

Doel

Ik vond het een enorme drempel om deze blog te beginnen, omdat mijn hoofdgedachte was ‘dit wil niemand lezen‘. Er zijn zoveel mensen die blogs schrijven, dus waarom zou iemand er dan voor kiezen om die van MIJ te lezen? Maar weet je wat het is: het maakt eigenlijk helemaal niet uit wie het wel en wie het niet wil lezen. Mijn doel is namelijk schrijven, en dat ben ik nu wel mooi aan het doen!

Lekker niet perfect

En de naam van mijn blog zegt eigenlijk al genoeg. Het geeft eigenlijk heel mooi weer hoe ik naar het leven, maar ook naar mijzelf kijk. Mijn blog gaat namelijk over een doodnormaal leven. Een leven van een twintiger die net als alle anderen dealt met problemen, maar ook mooie momenten beleeft. Er zijn bijvoorbeeld veel dingen in het leven waar ik tegenaan loop en als ik zo om mij heen kijk en luister dan merk ik dat ik echt niet de enige ben. Iedereen dealt met problemen, ervaart grote hobbels en kuilen in de weg. Moet knokken voor datgene wat ie graag wil. En ookal lijkt her soms bij een ander zo, het gaat echt niet allemaal van de een op de andere dag. En dat mijn leven lekker niet perfect is, vind ik eigenlijk perfect. Ik zou het ook niet anders willen.

Voor jou en voor mij

Deze blog is een manier voor mij om te schrijven met een doel, over de dingen die ik tegenkom in het leven. Van leuke dingen, zoals het maken van mooie reizen, tot minder leuke dingen, zoals het verliezen van een dierbare. Maar ik probeer daarmee ook jou te inspireren. Te inspireren om het leven te gaan zien als iets wat niet perfect hoeft te zijn. Ik geef tips over hoe ik omga met de dingen waar ik tegenaan loop, zoals sparen, sporten, conflicten aanvechten en volwassen worden. Maar ik ben ook heel benieuwd naar hoe jij dit aanpakt. Op deze manier kunnen we elkaar helpen.

Ik zou het leuk vinden als je mij laat weten dat je mijn blog leest en wat je er van vindt, door een reactie achter te laten op Instagram of Facebook. En heb je een vraag of een idee waar je graag een keer een blog over leest? Ik sta open voor idee├źn!

Liefs x

Geplaatst in Lifestyle, Persoonlijk en getagd met , , , .