Start-up JANUARI

Januari is altijd een maand die lang duurt, maar toch is het voorbijgevlogen. Een maand geleden begon ik met Lekker niet perfect, en ik ben echt super trots en blij met hoe het tot nu toe gaat. Hier mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van januari.

NUMBERS

In januari schreef ik 10 blogs (inclusief deze), werd mijn blog 1166 keer bekeken (!!!) en steeg het aantal volgers op Instagram van 0 naar 200. Zo tof! Verder heb ik 13 keer hardgelopen met een totale afstand van 82 km en heb ik welgeteld 3 keer mijn gezicht laten zien in de sportschool (dat kan beter). Ik heb ook zeker 15 centimeter van mijn sjaal gebreid (en het einde is nog lang niet in zicht) en minimaal 5 repen chocola naar binnen gepropt. Ik heb 0 boeken uitgelezen en zeker 0 minuten gitaar gespeeld (dat moet in februari beter kunnen).

HIGHLIGHTS

Het jaar begon met het opstarten van Lekker niet perfect en een heel fijn oud&nieuw feestje (lees: vooral heel veel eten en samen zijn met hele fijne mensen). Daarna ging ik heerlijk een paar dagen chillen in een huisje in het bos (zie blog) en heb ik gefietst over het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook bezocht ik daar het Kröller Müller museum en voelde ik me weer even kind in het Openluchtmuseum.

Deze maand maakte ik ook mijn (hopelijk) laatste tentamen van de masteropleiding die ik doe en ontmoette ik de collega’s waar ik mee ga samenwerken tijdens mijn stage die in februari gaat starten. Ik kocht een nieuwe (tweedehands) auto die echt honderdduizend keer beter rijdt dan de vorige (en dat voelt heel volwassen) en ben bij een vriendin wezen eten in de buurt van Maastricht. En mocht je in de buurt van Maastricht zijn, dan is de fototentoonstelling van Jimmy Nelson in het Museum aan het Vrijthof een echte aanrader!

Verder liep ik in januari mee met de RunforKiKa winterrun en haalde ik €350,- op, waar ik ontzettend trots op ben! En ik ben samen met Marijke op pad geweest voor toffe foto’s.

BRING IT ON

Morgen start een nieuwe maand vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Een van de dingen waar ik het meest naar uitkijk is het starten met mijn stage. Ik ben ontzettend benieuwd hoe het gaat zijn om in een andere werkomgeving te zijn dan de basisschool. Ook loop ik in februari mijn verste afstand tot nu toe: 16 kilometer tijdens de midwintermarathon in Apeldoorn. Keep you updated!

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met , , , .