Stayhome APRIL

De maand april was een gekke maand. Een maand van thuiswerken, afstand houden en jezelf thuis vermaken. Een maand waarvan ik niet had gedacht dat ik hem ooit op deze manier zou meemaken. Een maand waarin ik mij realiseerde dat ik het hebben van mensen om mij heen zo enorm waardeer. In april had ik ups en downs. Ik probeerde vooral heel positief te blijven, maar dat lukte niet altijd. Toch had ik een heel groot hoogtepunt deze maand! Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van april.

Numbers

In april schreef ik 6 blogs (inclusief deze). Dat is een flink stuk minder dan de afgelopen maanden. In het begin van de maand vond ik het heel lastig om aan andere dingen te denken dan Corona. Daardoor had ik totaal geen inspiratie en motivatie om een blog te schijven. Gelukkig vond ik mijn creativiteit voor een deel weer terug! Lekkernietperfect.nl werd deze maand 287 keer bekeken en het aantal volgers op Instagram steeg van 395 naar 439. Bizar om te merken trouwens dat het aantal volgers gelijk daalde toen ik even minder actief was. Maar ik ben superblij met de volgers die bleven *stuurt virtuele liefde*.

Mijn sporten is een beetje gefaald deze maand (hebben meer mensen daar last van???). Vooral het hardlopen wil niet zo lukken. Deze maand heb ik welgeteld 2 keer hardgelopen, met een totaal van 11,1 km (waarvan ongeveer 10km verschrikkelijk ging). Wel ben ik deze maand lekker aan het fietsen geslagen en reed ik 5 keer op mijn mooie wielrenfiets, in totaal een afstand van 304,3 kilometers (best trots op). Oh en ik heb ook nog 2 keer geskeelerd op mijn supershiny nieuwe skeelers.

Deze maand las ik ook een leuk boek: Alles is ijdelheid (aanrader!). En ik ben begonnen in het boek De edele kunst van not giving a F*CK en ik vind hem nu al heel tof!

Highlights

Tja, als je niet veel mensen ziet, niet veel kan ondernemen en je vooral heel veel thuis zit kan het zijn dat je af en toe even moet zoeken naar de highlights. Maar ik merk wel dat ik ook steeds dankbaarder ben voor kleinere dingen en dat ook steeds meer kleine dingen een highlight worden. Herken jij dat ook?

Toch had ik een hele grote highlight deze maand….. Ik tekende namelijk een contract bij E-Learning Training! Mijn stage is vanaf vandaag voorbij en vanaf morgen ben ik geen stagiaire meer, maar werknemer. En dat vind ik echt zo supertof. Stiekem heel trots op mezelf, dat ik mezelf heb laten zien en heb gevochten voor datgene wat ik heel graag wilde bereiken.

Deze maand schreef ik ook mijn allereerste verhaal, wat ooit een prentenboek moet gaan worden met mooie prenten van mijn lieve getalenteerde moeder. Zodra ik iets kan showen, doe ik dat natuurlijk direct. Maar ik vind het heel leuk dat ik eindelijk echt aan de slag ben gegaan met een verhaal. En wat bleek? Mijn creativiteit groeide en groeide en zo kreeg ik nog veel meer inspiratie. Wie weet komt dat boek er dus toch ooit nog.

Ik ben ook heel blij met het balkon dat eindelijk af is! De palletbanken zijn geschuurd en geverfd en we hebben allemaal leuke bloemetjes gekocht. Ik heb dus heerlijk kunnen genieten van de zon op het balkon (en dat rijmt, dus) en zal er de komende maanden ook zeker van gaan genieten.

Tot slot vond ik het heel fijn dat ik in de afgelopen maand mijn moeder en broer even heb gezien op afstand. Toch jammer dat we elkaar niet even een dikke knuffel kunnen geven, maar hopelijk kan dit snel weer.

Bring it on

Komende maand wordt waarschijnlijk weer een gekke maand. Ik ga vanaf 11 mei weer aan het werk met mijn kleuters en ik ben heel benieuwd hoe dat gaat! Daarnaast start ik dus per 1 mei met mijn ‘nieuwe’ baan. Best gek dat dit allemaal vanaf huis gaat, maar alsnog super leuk! Ik wil in mei ook nog meer verhalen gaan schrijven en weer lekker actief zijn op lekkernietperfect.nl. Genoeg idee├źn, dus dat moet goed komen. Hopelijk ga ik in mei ook weer wat meer hardlopen, want de halve marathon moet ooit toch wel een keer gebeuren.

Tot slot ga ik duimen voor dat het zo snel mogelijk weer zo normaal mogelijk wordt. Doe je mee?

Tot snel. X

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met .