Waarom moeders zo fijn zijn

Even een blog over waarom moeders zo fijn zijn. Tenminste, waarom vooral MIJN moeder heel fijn is! En niet alleen op moederdag sta ik daar even bij stil, maar ook op alle andere dagen van het jaar ben ik enorm dankbaar voor mijn moeder en de band die ik met haar heb. Er zijn natuurlijk heel veel redenen waarom mijn moeder de beste is van de wereld, maar ik licht er hieronder een paar toe. Kan jij je er ook in vinden?

Ze is er altijd

Vroeger of nu. Vroeg of laat. Dichtbij of ver weg. Lachend of huilend. Een luisterend oor of partner in crime. Mijn moeder is er altijd. Of het nu is om mij te troosten bij een gebroken hart of om met mij het leven te vieren. Ik kan haar altijd bellen en dat vind ik zo enorm fijn.

Ze is supportive

Heb ik een idee? Wil ik iets bereiken? Wil ik iets veranderen? Wil ik iets wat bijna onmogelijk lijkt? Mijn moeder steunt me hoe dan ook. Ze is mijn grootste fan, en ik die van haar. Ze laat me nadenken over mijn keuzes en plannen, maar zal mij altijd steunen als ik besluit iets te doen. En die steun is soms precies wat je nodig hebt.

Ze is altijd blij om je te zien of spreken

Het maakt niet uit wanneer je belt of langskomt. Mijn moeder is altijd blij om mij te horen of te zien. Ze maakt er altijd tijd voor vrij en als dat even niet lukt, zoekt ze een zo snel mogelijk nieuw moment.

We maken de mooiste herinneringen

Van logeerpartijtjes tot weekendjes weg. Van koffie met taart tot luxe driegangendiner. Van kleine momenten tot hele grote momenten. Ik maak met mijn moeder de mooiste herinneringen. En daar ben ik enorm dankbaar voor. Als ik terug kijk op alles wat we samen hebben gedaan, komt er direct een glimlach op mijn gezicht.

Ze laat je nooit in de steek

En het allerfijnste is toch wel dat mijn moeder mij nooit in de steek zal laten. Waarom? Onze liefde is gewoon veel te groot! We zouden niet zonder kunnen! En daar ben ik nog wel het meest dankbaar voor.

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen. Zo is mijn moeder altijd heel erg positief, kan ze mij als de beste troosten en spreekt ze mij altijd moed in. We houden van dezelfde dingen en kunnen heel heel heel hard lachen samen. Lieve mama, ik hou van jou tot de maan en helemaal terug en dat dat heeeeeeeel vaak.

X

Geplaatst in Feelgood, Lifestyle, Ouderschap, Persoonlijk en getagd met , , , .