Maandoverzicht: LOVELY augustus

September is alweer een week onderweg, dus mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van augustus is zeker weten te laat. Ik had lekker 2 weken vrij en ben even offline gegaan. En dat was echt heerlijk! (Aanrader). Maar augustus mag natuurlijk niet overgeslagen worden, want het was best wel een LOVELY maand! Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van augustus!

Lekkernietperfecte maandoverzicht

Numbers

Ik was in augustus niet zo heel actief op lekkernietperfect.nl. Ik schreef (maar) 2 blogs en ook het aantal bezoekers was niet zo hoog (50). Het kan natuurlijk niet elke maand feest zijn. We gaan gewoon vrolijk verder! Het aantal Instagram volgers op @lekkernietperfect steeg van 678 naar 704 ( maar is inmiddels weer gedaald naar 689 haha).

Met fietsen ging het deze maand weer een keer de goede kant op! Ik fietste 3 keer op mijn racefiets en totaal 165 km. Kan beter, maar hé er zit vooruitgang in.

Ik had wel een heul lekkere leesmaand! In totaal las ik 4 boeken:

Doelwit – Linda Jansma (spannend!)

De Beer – Claire Cameron (zielig)

Leven en laten leven – Hendrik Groen (hilarisch)

In Hechtenis – Nicci French (spannend!)

Lekkernietperfecte maandoverzicht

Highlights

In augustus fietste ik van Utrecht naar Breda (met een kleine omweg zodat het 100km zou zijn) in de bloedhitte. Achteraf gezien was het misschien niet het juiste weekend om dit te doen… Maar ik wilde graag een keer ergens heen fietsen, overnachten en weer terugfietsen. Vanwege de hitte hebben we het terugfietsen toch even overgeslagen en hebben we de trein gepakt. Wel genoten van een avondje in Breda en heel trots op onze prestatie!

Lekkernietperfecte maandoverzicht

Verder bezocht ik deze maand mijn moeder die op een camping in Friesland stond en was ik vooral bezig met werken en aftellen voordat ik op vakantie zou gaan.

En toen was eindelijk dat moment daar: VAKANTIE! 2 weken lang even helemaal niks moeten en alleen maar doen waar ik zin in heb. Wat een heerlijk vooruitzicht en wat heb ik daar naar uitgekeken. Hoe hard ik ook riep dat ik echt nog geen vakantie nodig had, de laatste weken waren toch best wel zwaar. En dus was het nu tijd om te genieten!

Met een volgeladen auto vertrokken we naar het zonnige Frankrijk! Helaas bleek de tent op dag 2 al lek te zijn en moesten en 175km heen en terug rijden om een nieuwe tent te kopen bij de Decathlon. Maar hè, no worries. Het is vakantie ?.

Lekkernietperfecte maandoverzicht

Bring it on!

September staat in het teken van goede voornemens waarmaken! Zo wil ik mezelf weer even wat gezonder voelen en daarom ga ik weer wat gezonder eten. En ik ga ook mijn trainingen voor de halve marathon weer oppakken! Want dat is nog steeds mijn doel voor als corona ooit voorbij is. Vanaf deze maand ga ik ook weer fulltime werken. Dat zal vast weer even wennen zijn! Tot slot ga ik in september nog even een weekendje heel hard genieten en relaxen met een goed vriendinnetje. Even lekker helemaal zen. Zin in!

Fijne maand en tot snel! X

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met , , , , .