Back to reality SEPTEMBER

Waar is de zomer gebleven? Hoewel ik best kan genieten van een regenachtige dag (als ik dan wel met een kop thee, een reep chocola en een goed boek op de bank mag hangen), ga ik de zomer toch ook wel echt missen. In het eerste deel van september was ik nog heerlijk op zomervakantie, maar de afgelopen 3 weken stonden vooral in het teken van ‘back to reality‘. Weer aan het werk na de vakantie, weer meer sporten en (proberen) gezond (te) leven. Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van september!

maandoverzicht september

Numbers

In september schreef ik 3 blogs (inclusief deze). Ik merk dat ik heel graag heel veel wil schrijven, maar heel weinig tijd heb (of maak). Er zijn namelijk te veel dingen die ik wil doen. In september had lekkernietperfect.nl totaal 635 paginaweergaven van 119 unieke gebruikers. Op Instagram steeg het aantal volgers naar 730 (feest!). Ik vind het super leuk om de groei zo bij te houden. Deze maand hebben ook 10 mensen zich aangemeld voor de nieuwsbrief. Super leuk! Mocht je je ook willen aanmelden en binnenkort superleuke dingen in je mail willen ontvangen, je kan je inschrijven aan de rechterkant van deze pagina >>>>.

Op gebied van sporten ging het deze maand top! Ik ben namelijk weer gestart met het trainen voor de halve marathon. Ik heb 11 keer hardgelopen (TROTS) met een totale afstand van 56,7 km! Daarnaast deed ik 9 keer yoga en fietste ik 1 keer op mijn wielrenfiets, maar dan wel gelijk 145km!

Ook heb ik veel gelezen deze maand. Ik las 4 boeken, waarvan The Miracle Morning van Hal Elrod (waarover straks meer).

maandoverzicht september

Highlights

Mijn september begon dus met nog een weekje vakantie. En dat was echt feest! We zaten in Frankrijk aan de kust en het was super lekker weer! Beetje boekjes lezen, beetje zwemmen, af en toe iets ondernemen, heel veel eten en heel veel slapen. Heerlijk!

Maar toen we terugkwamen, was het echt weer even back to reality. Ik begon namelijk direct na mijn vakantie met fulltime werken. Na 2 jaar te hebben gestudeerd naast mijn werk (en daarom dus even parttime werken), is het wel weer even wennen om 5 dagen per week met hetzelfde bezig te zijn. Daarnaast wilde ik ook graag weer wat gezonder gaan eten (wat nog niet heel soepel gaat…), weer meer gaan sporten, schrijven aan mijn boek, gitaarles nemen, boeken lezen en ga zo maar door. Maar toen merkte ik dat het soms niet allemaal tegelijk kan. Leerpuntje! Dus nu focus ik vooral even op werk, rust nemen en schrijven wanneer dit lukt.

In september startte ik met The Miracle Morning. Na het lezen van het boek van Hal Elrod werd ik enthousiast en sindsdien doe ik het elke doordeweekse dag. Even in een vogelvlucht wat het inhoudt: je start je dag productief door een uur eerder op te staan dan normaal. In dit uur doe je 6 activiteiten (the life SAVERS): in stilte zitten, affirmaties opstellen/doornemen, visualiseren, sporten, lezen en schrijven. Met als doel: de persoon worden die je wil zijn. En het heeft mij tot nu toe een ochtendmens gemaakt. Ik kwam altijd slecht m’n bed uit, maar nu gaat dat dus best wel soepel!

In september ging ik ook een weekendje naar een huisje in het bos samen met een vriendin, om even lekker te relaxen. Een weekend vol lekker eten, goede gesprekken en heerlijke wijn. Een weekend om echt even lekker helemaal zen te worden!

Tot slot hebben we ons huis een beetje verbouwd. Iets wat ik echt super leuk vind om te doen. Beetje schuiven met de meubels, en je hebt voor je gevoel weer een nieuw huis! (of ben ik daar de enige in?) In elk geval super blij met het resultaat! Nu we echt weer helemaal thuis moeten werken, vind ik het namelijk wel fijn dat die computerschermen uit de woonkamer verdwijnen en we beide ons eigen kantoor hebben.

maandoverzicht september

Bring it on!

In oktober ga ik gewoon lekker door met sporten en met The Miracle Morning. Het geeft mij namelijk echt veel energie! In oktober krijg ik ook mijn master diploma! Ik hoop dat er wel een soort diploma uitreiking door kan gaan. En ik ga een naaiworkshop doen, waarin ik leer om zelf een jurk te maken. Ben benieuwd.

Ik ben op zoek naar gezonde, maar wel lekkere recepten. Niet koolhydraatarm, niet ‘hiermee val je 5 kilo af in een dag’, maar gewoon normaal gezond! Heb je tips? Stuur ze via Instagram of laat het hieronder achter in een reactie!

Tot snel! x

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met , , .

2 reacties

  1. Pingback: The miracle morning - Lekker niet perfect

  2. Pingback: Twist OKTOBER - Lekker niet perfect - Tips & inspiratie voor een happy lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *