Twist OKTOBER

De maand oktober was voor mij een drukke maand. Veel plannen, veel ideeën, en te weinig tijd om alles te doen wat ik zou willen. Maar in oktober zat ook een twist. We gingen terug naar een ‘semi lockdown‘. Maar ook maakte in een gratis ebook en deed ik mijn eerste win-actie op Instagram! Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van oktober!

Numbers

In oktober schreef ik 3 blogs (inclusief deze) en bezochten 241 verschillende mensen www.lekkernietperfect.nl. Het aantal volgers op Instagram steeg van 730 naar 763! Daarnaast hebben 11 nieuwe mensen zich aangemeld voor mijn nieuwsbrief en hebben 21 mensen mijn gratis mini-ebook ontvangen!

Ook op sportgebied ging deze maand goed! Ik zit weer helemaal in het hardlopen en ook ga ik nu 1 keer in de 2 weken wielrennen met m’n broer. Deze maand raakte ik ook flink aan de wandel en maakte ik mijn langste wandeling ooit van 18,8 kilometer. In totaal heb ik 2 keer gefietst met een afstand van 76 kilometer. Ik heb 10 keer hardgelopen, met een totaal van 56 kilometer.

Ik las deze maand 1 boek, namelijk ‘Babe, you got this!’. Zeer inspirerend. Ik ga hier binnenkort nog een boekreview over schrijven.

Highlights maand oktober

In het begin van de maand was er nog ruimte om leuke dingen te ondernemen en vrienden en familie te bezoeken, maar halverwege de maand is dit teruggedraaid (en heel begrijpelijk). Het begin van de maand bevatte daardoor nog een aantal fijne momenten met vrienden en familie, zoals wandelen en lunchen met mijn moeder in Oudewater (super leuk!) en lunchen in Utrecht met een vriendin.

Ik volgde deze maand ook een naaiworkshop bij Any Dress. Ik volgde daar een workshop voor het naaien van een jurk in 1 dag. Op deze dag tekende ik een patroon op maat en maakte ik een complete jurk! En het leuke is: hij past nog ook! Het was een super leuke dag, waarin ik ook weer iets beter leerde omgaan met mijn naaimachine.

Verder schreef ik mijn eerste mini ebook, paste ik mijn website een beetje aan en ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een doelenboekje (hierover binnenkort meer!). Ook deed ik mijn eerste winactie op Instagram en maakte ik iemand blij met een supervrolijk kussensloopje!

In mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van september schreef ik dat ik in oktober mijn diploma zou krijgen… Maar 2 weken voordat mijn diploma uitreiking zou plaatsvinden, werd hij geannuleerd en verplaatst naar voorjaar 2021. Daar baalde ik natuurlijk enorm van! Maar….. daar stond ineens een lieve vriendin voor de deur, met een doos gevuld met lieve kaartjes, cadeautjes en bloemen van vrienden en familie. Om mij te laten weten dat ze super trots op me zijn! Ik ben dus toch enorm vervend en overdonderd met lieve, mooie woorden. Nogmaals bedankt iedereen!

Bring it on!

En nu is het alweer november! Weer een nieuwe maand, vol nieuwe kansen en ontwikkelingen. Zo komt deze maand mijn doelenboekje uit die je binnenkort kunt bestellen! Daar moet ik de komende weken nog veel voor doen. Verder ga ik deze maand verder met hardlopen, wandelen en fietsen en met The Miracle Morning.

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk.