Dubbele JUNI

Deze maand was een echte rollercoaster, met een paar ups en ook zeker een paar downs. Maar daardoor realiseerde ik mij deze maand ook weer even goed wat ik wil en wat ik belangrijk vind. Toch fijn om hier af en toe even bij stil te staan. Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van juni.

Numbers

Ik schreef deze maand 4 blogs (inclusief deze) en ik postte mijn eerste gastblog! Dat vind ik heel erg leuk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. In juni werd mijn blog 601 keer bekeken. Er zit weer een stijgende lijn in (jeej). Sinds de 2e week van juni doet ook mijn google analytics het, waardoor ik ook echt kan zien hoeveel verschillende gebruikers mijn website bekijken en sinds 7 juni zijn dat er 162 (super tof!). Best wel een beetje trots. Het aantal volgers op Instagram steeg van 491 naar 562. De magische grens van 500 dus voorbij!

In mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van mei, stelde ik voor juni het doel om minimaal 300 km te fietsen. Dat is helaas niet gelukt. Ik heb welgeteld 98 kilometers gemaakt. Een beetje een teleurstellende score. En laten we het over het hardlopen al helemaal maar niet hebben… De komende maand maak ik het (hopelijk) goed.

Highlights

Zoals ik hierboven al schreef: juni was een rollercoaster met ups en downs. Niet elke maand kan een feestje zijn… ookal zou ik dat wel graag willen. De grootste down deze maand was dat mijn relatie tijdelijk stopte. Gelukkig besefte we beide na 2 weken dat we niet zonder elkaar willen, en daarom gaan we er nu helemaal voor. Dat is dan natuurlijk ook wel weer een highlight. Maar mijn maand had er nog meer!

Deze maand kreeg ik alvast een verjaardagscadeau van mijn lieve moeder. Iets wat ik al een tijdje wilde hebben: een naaimachine (en hij is zo mooi!!). Het lijkt me namelijk supertof om zelf dingen te kunnen maken. Het eerste project worden kussensloopjes voor kussentjes op de bank en het balkon. Ik dacht, laat ik ‘simpel’ beginnen. Maar uiteindelijk wil ik supergraag zelf kleding maken. Dat lijkt me echt heel cool. Ik heb alleen nul ervaring en alle tips zijn dus welkom (iets met nooit genoeg dingen hebben om mee bezig te kunnen zijn).

Ik bestelde deze maand ook een Groene Kneusjes box. GE-WEL-DIG. Ik ontving een doos vol met plantjes (12!!) die extra liefde nodig hebben. En nu begint mijn huis te lijken op een jungle. Sidenote 1: ik moest natuurlijk ook 12 nieuwe potten kopen, dus ik mocht ook heerlijk winkelen in het tuincentrum. Sidenote 2: nu heb ik te weinig ruimte om alles neer te zetten en dus ben ik nu een vensterbank aan het maken (je moet wat he…). Maar al dat groen in huis maakt me zo blij!

In juni leverde ik mijn allerlaatste opdrachten in voor het afronden van mijn master. Ik kan niet geloven dat het nu (als het goed is) voorbij is. Van te voren klonk 2 jaar studeren naast mijn baan als juf echt als de hel, ookal had ik er ook super veel zin in. Het leek zo lang en hoe ging ik dat ooit allemaal regelen en doen? Maar uiteindelijk is het voorbij gevlogen en ben ik nu ZO TROTS. Ik moet nog wel officieel horen dat ik ben afgestudeerd, maar dat hoor ik hopelijk snel. Lees hier meer over studeren naast je baan.

Deze maand begon ik ook aan het schrijven van mijn eerste boek. En dat vind ik heel erg leuk! Ik heb dit al een tijdje in mijn hoofd en ben blij dat ik nu eindelijk de tijd en ruimte heb om er mee te starten. Dus houd mijn website en Instagram in de gaten, want ik zal er af en toe een update plaatsen!

Bring it on!

Dus, in juli ga ik afstuderen! Whoehoe! Dan heb ik mijn master Educational Sciences in the pocket. Dat staat dus sowieso op de planning. Daarnaast heb ik in juli mijn laatste werkdag als juf en ga ik het basisonderwijs voorlopig even gedag zeggen. Ik neem dus afscheid van mijn lieve kleuterklas en lieve collega’s. Afscheid nemen vind ik heel moeilijk, maar gelukkig weet ik waar ik het voor doe en daar heb ik heel erg veel zin in. In juli wil ik ook meters maken op de naaimachine en überhaupt leren hoe dat ding werkt. En natuurlijk wil ik ook hard aan de slag met mijn boek. De 300km fietsen van juni schuif ik gewoon door naar juli, dus hopelijk wordt het lekker fietsweer komende maand. En tot slot ben ik in juli jarig en wordt ik nog een keer 21 (iets met zo jong zijn als je je voelt).

Wat was jouw highlight in juni?

X.

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met , , .