Top 10 blogs 2020

Op 1 januari 2020 startte ik met Lekker niet Perfect. En wat ben ik blij en trots dat ik dat heb gedaan! Ik heb heel veel mooie dingen geschreven, mensen geïnspireerd, mensen leren kennen en geïnspireerd geraakt door anderen. Ik leer elke dag en geniet er enorm van! In het afgelopen jaar heb ik in totaal 63 blogs geplaatst! Wauw (trots)! En dat was ook mijn doel: meer schrijven. Hieronder een overzicht van de top 10 meest gelezen blogs van 2020. Klik op de titels om de blog te bekijken 🙂 !

  1. Zo goed ben ik in opruimen
  2. Dubbele juni
  3. Zo maak je je dromen waar
  4. FOMO en 5 tips om het te voorkomen
  5. Lekker impulsief
  6. Wat is perfectie
  7. Dit zijn de fases van wachten op een pakketje
  8. Niks doen, hoe doe je dat?
  9. 5 tips voor de mooiste pannenkoekenfamilie
  10. 50 boeken in 2021
Geplaatst in Feelgood, Lifestyle.