LOVELY december!

December 2020 was een andere december dan dat we gewend zijn. December hoort een maand te zijn met veel vrienden en familie over de vloer. Met gezellig met elkaar aan tafel, met knuffels en nieuwjaarszoenen. Maar dat zat er dit jaar helaas niet in. Er was gemis en er was afstand. Toch heb ik wel genoten van de decembermaand. Er waren creatieve oplossingen, mooie gebaren en lieve woorden. Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van december!

Numbers

In december 2020 schreef ik 2 blogs:

Verder maakte ik een overzicht met de de top 10 best gelezen blogs uit 2020! Je kan dit overzicht hier vinden!

En in totaal bezochten 302 verschillende mensen lekkernietperfect.nl! Het aantal volgers op Instagram steeg van 785 naar 833. En daar ben ik super blij mee en trots op! Daarnaast verkocht ik in december 8 doelenboekjes (!!!) en zette ik ook een nieuw artikel online: de lnp scrunchie! Dit zelfgemaakte haarelastiek verkocht ik in een week tijd al 8 keer! En daardoor gebruikte ik deze maand ook mijn naaimachine wat meer, wat ik heel leuk vind om te doen.

Ik fietste deze maand 117 km, waarvan 6 km op de Tacx om hem uit te proberen. Verder heb ik 12 km hardgelopen. Dat wil ik in 2021 weer wat meer gaan oppakken. Ik kreeg van Sinterklaas het spel RingFit Adventures voor op de Nintendo Switch en daar ben ik flink mee aan het sporten gegaan. En ik hoor je nu denken: sporten op de Nintendo? Het is zwaarder dan je denkt, haha. Ik zou ook graag met je willen delen hoeveel ik heb gegeten: heul veel! Komende weken weer wat meer op de gezonde tour.

Highlights

Ondanks dat het een gekke december was, had december 2020 wel een aantal hoogtepunten. Deze maand heb ik flink gewandeld! Ik wandelde met een vriendin bij de Loonse duinen en met een andere vriendin in de omgeving Utrecht.

Ik was ook te zien op tv! Een aantal oplettende kijkers hebben me gespot. Ik zat namelijk in het online publiek van de uitzending van Even tot Hier op 19 december 2020. Heb je het gemist en ben je toch benieuwd? Je kan hier mijn minutes of fame terugkijken.

Verder heb ik net voor kerst alvast kerst gevierd bij mijn moeder. Ze had heerlijk gekookt en het was onwijs fijn om toch even bij haar te kunnen zijn. Voor kerst kreeg ik het spel Ticket to Ride, waar ik direct verslaafd aan werd. We spelen geregeld de hele avond. Nadeel is dan weer wel dat mijn vriend er dan heel goed in wordt en ik niet meer kan winnen. Maar opzich voor de sfeer wel beter, aangezien ik beter tegen mijn verlies kan.

Ik vierde op 5e kerstdag, 4e kerstdag met een lief vriendinnetje (en ex-huisgenoot). Ik hoor je denken: 4e kerstdag op 5e kerstdag? Ja wij vieren elk jaar 4e kerstdag, maar dit jaar een dagje te laat. Tijdens ons kerstfeest blikken we terug op onze goede voornemens en stellen we nieuwe op voor het nieuwe jaar. En dat deden we dit jaar voor de 5e keer! Blijkt dat hoe ouder we worden, hoe meer goede voornemens we waarmaken. Het was weer een goeie score!

Tot slot ben ik super blij met de bestellingen in de webshop! Dit is ook echt een hoogtepunt voor mij. En ik ben jullie heel dankbaar! Met de verkoop van her doelenboek en de scrunchie groeit mijn onderneming! En uiteindelijk kan ik dan straks dat boek gaan waarmaken. Dus dank voor jullie bestellingen!

Bring it on!

In januari start ik met mijn eerste doel: 50 boeken lezen in 2021. Ik begin met het boek De acht bergen. Op de boekreview pagina ga ik alle reviews met jullie delen. Verder doe ik mee aan de schrijfcursus van Het Boekproject. En daar heb ik super veel zin in! Ik ga daarmee namelijk eindelijk beginnen aan de roman die ik graag wil schrijven.

Verder staat er nog niet zoveel op de planning, maar dat vind ik ook niet zo erg. Ik ga lekker lezen, schrijven, sporten en genieten van de dingen die op mijn pad komen.

Fijne januari voor jullie en ik wens jullie een enorm fijn 2021!

X

Geplaatst in Maandoverzicht, Persoonlijk.