GREAT juli

Wat vind ik de maand juli toch altijd fijn! Juli leek ook heel erg lang te duren en daarom kon ik er extra van genieten. Dit was een maand met feestjes, afscheid nemen en volop genieten. Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van juli.

lekkernierperfecte maandoverzicht juli

Numbers

Ik schreef deze maand 4 blogs (inclusief deze). Ik merk dat ik steeds weer meer tijd krijg om met mijn blog bezig te zijn en ben nu zelfs bezig met vooruit plannen (best trots op mezelf). Deze maand werd lekkernietperfect.nl door 464 verschillende mensen bekeken, met in totaal 1189 paginaweergaven! WHOEHOE! Dat is zeker weten een grote toename vergeleken met de afgelopen maanden. Het aantal volgers op Instagram steeg van 562 naar 678. Feest!

De numbers voor het sporten zijn ook deze maand (alweer..) niet zoals ik had gehoopt. Ik vind het moeilijk om mezelf te motiveren de laatste tijd. En dat is jammer, want ik weet dat ik sporten wel superfijn vind. Deze maand wel 4 keer bootcamp gedaan, waarvan 2 keer met Beat it @ the park (aanrader!). Verder fietste ik 1 rondje van 77km op de Veluwe (was super mooi) en heb ik 2 keer hardgelopen (waarvan 1 keer vanmorgen om half 8!). De doelen die ik had gesteld in mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van juni dus niet gehaald helaas. Maar goed.. lekker niet perfect zullen we maar zeggen.

Deze maand las ik ook het boek uit van ‘De ede kunst van not giving a f*uck‘ (heb je mijn review al gelezen) en daarnaast ook het boek ‘De vijfde brief’.

Highlights

Deze maand zat VOL highligts! En dat vind ik superfijn. Laat ik maar bij het begin beginnen…

Ik ben afgestudeerd!

De maand begon meteen met feest toen op 2 juli het laatste cijfer verscheen en ik was AFGESTUDEERD! Ik ben zo’n figuur die elke dag checkt of de cijfers er al op staan. En net toen ik dacht ‘het zal nog wel even gaan duren‘ stond het daar ineens. Dus ik ben officieel afgestudeerd, ZO BLIJ! Het voelde in het begin best wel gek. 2 jaar lang studeerde ik naast mijn baan. Dat was af en toe best wel pittig en zwaar, maar ik had het voor geen goud willen missen. En nu is het dan eindelijk klaar en ontvang ik in oktober mijn diploma! Toch ook wel een beetje gek dat je zo’n periode dan afsluit en afscheid neemt van het studeren.

Het volgende feestje volgde snel, want op 13 juli was ik jarig! Ik moest deze dag werken, maar werd enorm verwend door de kleuters in mijn kleuterklas.

De dag daarna was (voorlopig) mijn laatste dag als juf. Zoals je misschien hebt gelezen in mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van mei, besloot ik mijn baan als leerkracht op te zeggen om volledig aan het werk te gaan als onderwijskundige. Toen leek het nog heel ver weg, maar ineens was daar mijn laatste dag. Ondanks dat ik er echt naar toe heb geleefd, was het toch heel gek om de deur van mijn lokaal dicht te trekken en te beseffen dat ik daar na de zomervakantie niet meer ben. Maar zeg nooit nooit. Wie weet tot ooit, juf Mirjam.

Wie weet tot ooit, juf Mirjam

Diezelfde avond vierde ik mijn verjaardag, mijn afstuderen en mijn laatste dag als juf met vriendinnen op het terras. Wat een fijne avond was dat!

lekkernietperfecte maandoverzicht juli

In juli ging ik ook een weekendje naar de Veluwe. Of nouja.. eigenlijk ging ik 2 weekendjes. Het eerste weekendje zat ik in een fijn huisje en heb ik enorm genoten van de omgeving en de rust. Voor mijn verjaardag ook nog bootje gevaren en dat was heerlijk (al vergaten we wel lekker niet perfect om de lunch mee te nemen en hebben we ons daarom volgepropt met snoepjes). Het 2e weekend was quality-time met mijn moeder en broer. We hebben heerlijk rondgefietst en ik weet nu eindelijk hoe mijn camera werkt. Dus ook nog een paar mooie foto’s gemaakt!

In de afgelopen week deed ik samen met mijn vriend ook voor het eerst in m’n leven mee aan een pubquiz. Nooit gedacht dat ik zo weinig wist, haha. We werden laatste… Maar ach, daardoor wonnen we wel een fles wijn!

Bring it on

Wat een mega fijne maand was dit! Vooral heel erg veel leuke dingen en dingen waar ik echt van heb genoten. Voor augustus staat op de planning om een weekendje te gaan fietsen en op vakantie te gaan. De bestemming weten we nog niet zo goed, omdat we even willen afwachten hoe alles zich gaat ontwikkelen. Ik heb wel onwijs veel behoefte aan even 2 weken lekker rustig aan doen en kunnen uitchecken van werk. Hopelijk heb ik dan ook eindelijk tijd voor alle (honderdduizend) dingen die ik wil doen!

Zie jullie in augustus!

X.

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk en getagd met , , , , .