PROUD november

November is weer voorbijgevlogen. En voor mij was het een hele drukke maand, met heel weinig blogs. Maar wel hele toffe dingen waar ik mega trots op ben! Hier is mijn lekkernietperfecte maandoverzicht van de maand november!

Numbers

In november schreef ik maar 1 blog! Dat was de boekreview van het boek Babe, you got this. Heb je hem al gelezen? Hopelijk heb ik in december meer tijd én meer inspiratie voor blogs. In november bezochten 527 mensen lekkernietperfect.nl en steeg het aantal volgers op Instagram van 773 naar 785! Maar nog leuker… ik verkocht 13 doelenboekjes!

Qua sporten was deze maand niet echt geweldig! Ik heb de laatste tijd minder zin om te hardlopen, omdat het ook gewoon minder lekker gaat. Hopelijk vind ik m’n motivatie snel weer terug. Ik ben deze maand ook begonnen in het boek Mindgym – sportschool voor je geest. Ik kreeg dit boek als cadeautje. Het bevat workouts voor je mind, voor meer rust en focus. Ik ben heel erg benieuwd en zal er een review over delen zodra het boek uit is!

Highlights

De maand november had een paar toffe highlights! Ten eerste schreef ik mijn bedrijf in bij de KvK. En dat voelt supermega cool. Omdat ik nog veel meer plannen heb voor in de toekomst, wilde ik een breder inzetbare naam. Daardoor is mijn bedrijf By Excito geboren! Whoehoe. Lekker niet Perfect valt daar nu onder.

En ik had nog een hele grote highlight! In november maakte ik namelijk het Mijn Doelen boekje af. En man, wat ben ik daar trots op. Het idee zat al een hele tijd in m’n hoofd. Een boekje speciaal voor je doelen. Dat motiveert! Samen met praktische tips en ruimte voor tussendoelen, is het doelenboek zo mooi geworden. En er zijn ook nog eens mensen die hem hebben gekocht en zelfs cadeau gaan doen aan een ander! Hoe tof is dat?! En naast een echt boek, heb ik er ook een e-book van gemaakt. Dit doelenboek e-book kan je steeds opnieuw invullen. Dus als je klaar bent met je doelen, begin je gewoon weer aan nieuwe!

Verder ging ik afgelopen maand ook een paar dagen op minivakantie! We wilden graag de natuur in en belandde in Dwingeloo. Maar wauw, wat was het daar mooi! Enorm genoten van het weer, de natuur en ook nog de Martinitoren beklommen! Dat was enorm fijn. Ik had het opladen ook echt even nodig.

Deze maand stond ik ook even extra stil bij de gedachte aan mijn vader. Deze maand is het namelijk 4 jaar geleden dat hij overleed. Het blijft toch altijd een lastige periode. Het is natuurlijk niet echt een highlight, maar stilstaan bij mijn vader is toch ook wel heel erg fijn! Heb je mijn blog al gelezen over hoe om te gaan met het verliezen van een dierbare?

Bring it on!

We zijn alweer bij de laatste maand van het jaar! En wat een gek jaar was dit… In december ga ik enorm genieten van de kleine dingen. Ik ga genieten van alles wat wel door kan gaan. Misschien niet op de manier die ik eigenlijk zou willen, maar we kunnen er nu eenmaal niks aan veranderen. Ik hoop toch met de kerst samen met mijn familie te kunnen zijn. En zo niet, dan doen we het gewoon online.

Verder hoop ik in december nog meer doelenboekjes te kunnen versturen en mensen daarmee blij te maken. Ook ga ik in december proberen weer wekelijks een blog te plaatsen.

En ben je op zoek naar manieren om positief te blijven tijdens deze stomme coronatijd, lees dan mijn blog haal positiviteit uit de quarantainetijd! Dit blog schreef ik al in maart, maar wie weet haal je er nu ook nog iets moois uit.

Fijne decembermaand!

Geplaatst in Lifestyle, Maandoverzicht, Persoonlijk.